Dongens Mannen Koor

Tijdens een kerstconcert een optreden door het Dongens Mannenkoor met sopraan Hesther Oor in de Maria Magdalena Kerk in Rijen. Het lied dat voorgedragen wordt is 'Benedictus' gecomponeerd door Charles Gounod. De pianobegeleiding werd gedaan door Erik van Soelen.

Stedelijk Leerdams

Mannenkoor

Optreden in de fraaie akoestiek van de Basiliek in Ijsselstein met de mannen uit Leerdam. De voorgedragen nummers zijn:  Ich bete an die Macht der Liebe van Dimitri Bortnianski en Sleep Comrades, Sleep van William M. Felton. Dit laatste nummer is een "Hymn for memorial day". Piano begeleiding door Marjan Fey.

Chant'Oers

Optreden in d'Ouwe School te Oerle met Gemengde Zangvereniging Chant'Oers. In deze video zingen we "Got to get you into my life" uit onze Beatles Medley, gearrangeerd door Mac Huff. Daarna komt het nummer "Zelfs je naam is mooi" van Henk Westbroek, gearrangeerd door Jennemieke Snijders. Het bijzondere aan dit nummer is dat het 5-stemmig is en een deel van de zangers imiteert de muziekinstrumenten in de opening. Het nummer "Dé Colóres" stamt uit Latijns Amerika en is een arrangement van mijzelf. We sluiten af met "Erile", een strijdlied met Afrikaanse roots gearrangeerd door Bert Alessie. Pianobegeleiding door Johan Jansen.

  • facebook-square
  • SoundCloud Basic Black
  • LinkedIn Basic Black
  • Instagram

© 2020 by Terpstra Music.